Taxi Schiphol

bel: 030-2072330

Voor €75 met de taxi van Utrecht naar Schiphol

Met de taxi van Utrecht centrum naar Schiphol voor maar €75? Vanaf die prijs wordt u door Royaltaxiutrecht op een comfortabele manier gereden naar Schiphol. Onze taxichauffeur stopt precies voor uw deur, helpt bij het tillen van bagage en zet u op de juiste locatie op Schiphol weer af. Uiteraard staan we altijd op tijd voor u klaar, zodat u niet hoeft te haasten om het vliegtuig te halen. Ook op de terugweg naar huis staan wij weer paraat voor u. Heeft u van tevoren al gereserveerd, dan houdt onze chauffeur het vluchtnummer in de gaten en neemt contact met u op, zodra u bent geland. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet te wachten. Dat hoort allemaal bij onze taxiservice rond Schiphol.

Ook naar andere vliegvelden met Royaltaxiutrecht

Royaltaxiutrecht rijdt niet alleen vanuit Utrecht naar Schiphol. Er zijn ook andere vliegvelden waar wij naartoe rijden. Zo kunnen we u afzetten bij ieder vliegveld in Nederland, zoals Eindhoven of Rotterdam The Hague Airport. Het is voor ons echter ook mogelijk om onze klanten te rijden naar vliegvelden als Weeze, Düsseldorf of Brussel. Voor deze vaste bestemmingen, hebben wij dan ook vaste prijzen vastgesteld. Voor u is het dan gemakkelijk om van tevoren te weten op welke kosten u kunt rekenen. Daarom zijn wij heel transparant bij Royaltaxiutrecht over onze tarieven naar Schiphol en andere vliegvelden.

Ophalen van Schiphol

1 – Royaltaxiutrecht belt u ongeveer 15 minuten nadat u bent geland, tenzij anders afgesproken. De centrale zal uw vlucht in de gaten houden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken bij vervroegde/vertraagde vluchten. Wij kunnen ook zien of de bagage al op de band ligt.

2 – Wanneer u uw koffers heeft, gaat u naar de vertrekhal, onze taxi’s zullen voor u klaar staan tussen vertrekhal 2-3. U belt dan met de chauffeur en geeft aan dat u bij vertrekhal 2-3 bent.

Belangrijk

Houdt uw mobiele telefoon na de landing aan zodat eventuele communicatie mogelijk blijft. Bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk ons onmiddellijk te bellen, zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud. Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer, dan dient u dit te melden aan ons, zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en er geen nodeloze wachttijden ontstaan.

Daarom Royaltaxiutrecht naar Schiphol

N

Ervaren chauffeurs

N

Klantgericht

N

Verzorgde chauffeurs

N

Snel op locatie

N

Gecertificeerd directievervoer

N

Geen ‘nee’

N

Uitgebreid wagenpark

N

Ruime betalingsmogelijkheden

N

Vaste tarieven voor vaste bestemmingen

Taxi nodig vanuit Utrecht naar Schiphol?

Vanuit Utrecht naar Schiphol met de taxi? Dan schakelt u uiteraard Royal Taxi Utrecht in. Neem nu contact op om een taxi te reserveren bij ons taxibedrijf in Utrecht.

Contact

Telefoon

030-2072330

E-mail

contact@royaltaxiutrecht.nl

Translate »